top of page
Stee_Connects_FB_Event Cover_GKB.jpg

Stee Connects Event in de Kerk

Datum: Donderdag 28 maart 2019 van 17:00 - 21:00 uur

Locatie: LANTERNEAU van de GROTE KERK BREDA - Kerkplein 2, 4811 XT Breda

Stee Connects organiseert maandelijkse evenementen op bijzondere locaties waar ondernemende mensen elkaar ontmoeten. Een nieuwe netwerkclub waarbij mooie verbindingen worden gemaakt en échte zaken worden gedaan.

Voor Stee Connects leden en voor andere potentiële nieuwe leden de kans om kennis te maken met dit gevarieerde platform en de verbinding aan te gaan met de andere bezoekers.

Op ieder event zal een inspirerende spreker of artiest op het programma staan. Stee Connects events zijn dus ook een avondje uit.

Inmiddels hebben wij al 3 mooie Stee Connects events georganiseerd in: Breepark Breda (tijdens de Businessdagen West-Brabant, in de VIP Lounge Pathé Breda en in Koetshuis Anneville.

Bekijk de fotogalerij van deze eerdere events hier!

Stee Connects events zijn bijzonder en anders dan anders.

De entree is kosteloos voor leden en 2-3 x voor niet-leden.

Wij willen een exclusief netwerkplatform creëren.

Drankjes en optioneel een warme maaltijd zijn voor eigen rekening (menu volgt).

Anker 1
Toren in winterlicht_ foto Jan Korebrits
GKB_ID_rgb_v12_02_Logo_compact (1).jpg

Fotografie: Jan Korebrits

De Grote Kerk van Breda is ‘de huiskamer van de stad’.

De kerk is het hele jaar open voor bezichtiging.

De Grote Kerk is onderdeel v/h grootste museum van Nederland.

De Grote Kerk van Breda is ideaal als locatie voor vele soorten evenementen zoals congressen, beurzen, vergaderen,meetings, dineren & borrelen en bruiloften. Het gebouw leent zich natuurlijk ook uitstekend voor culturele uitingen. Te denken valt aan concerten, ballet of dansuitvoeringen en culturele manifestaties.

Bvv-8-3-2007__N4L9758-017.jpg

De LANTERNEAU - DE GLAZEN OVERKAPPING

Tussen de bebouwing van de Reigerstraat en de noordzijde van de Grote Kerk loopt een straatje, dat vóór de restauratie té vaak als opslag voor allerlei materialen werd gebruikt. Omdat er niet zoveel zon komt, was het er bovendien vochtig, en waren de muren op die plaats bedekt met algen, mos en kalkkorsten. Het straatje heeft een metamorfose ondergaan. De muren zijn gereinigd en hersteld, de muren van de pandjes aan de Reigerstraat zijn schoongemaakt en opgeknapt. Het geheel is overkapt met een glazen dak, met glazen toegangsdeuren bij de Torenstraat en de Reigerstraat én een toegangsdeur vanuit de kerk. Omdat direct naast deze ‘Lanterneau’ ( glazen overkapping) een keuken is gebouwd, is deze schitterende ruimte voor diverse doeleinden te gebruiken. Ook in de winter, want onder de kleine gele steentjes ligt vloerverwarming!

Ingang voor dit Stee Connects Event is via de hoofdingang van de Grote Kerk Breda waar u na binnenkomst wordt opgevangen en rechtdoor loopt naar de Lanterneau ruimte.

Stee Connects Diner     

Voor de innerlijke mens moet goed worden gezorgd en daarnaast zijn Stee Connects Events veel meer dan alleen maar borrelen. Daarom zullen we maandelijks met verschillende partners op diverse locaties het Stee Connects Diner serveren aan onze bezoekers. Samen eten is ook verbinden en elkaar beter leren kennen.Rond 18.30 uur zal Pim Elbers en zijn staf van CuliNice Catering ons Diner serveren met keus uit 3 bijzondere gerechten.

 

 

 

MENU:

 

Rode poon, begeleid met risotto doperwtenmouseline met een limoen boter saus.

OF

Kalfssukade, zomerse stamppot, saus van eekhoorntjesbrood en bietenchips.

OF

Groentetaartje, Provençaalse groentes, korstdeeg en groene asperges.

 

Alle 3 de gerechten zijn € 15,50 per stuk.

I.v.m. inkoop en planning gelieve uiterlijk op 27 maart a.s. te reserveren en uw keus door

te geven via enrico@steemagazine.nl of hier in aanmeldformulier.

Bent u nieuwsgierig, flexibel en commited?Zet 28 maart dan gewoon in uw agenda, spreek het rond, kom en meld u hier aan!

CuliNice Catering.jpg
Anker 2

Programma:

17.00 -18.00 uur Inloop gasten;

18.00 -18.05 uur Kick-off organisator Enrico Damino;

18.05 -18.15 uur Welkomstwoord Hans Canters, voorzitter Commissie Vrienden van de Grote Kerk ;

18.15 -18.30 uur Vrij netwerken en borrelen;

18.30 -19.00 uur Stee Connects Diner;

19.00 -19.30 uur Presentatie door prof. Dr. Nico Schraag;

19.30 -21.00 uur Vrij netwerken;

21.00 uur            Afsluiting.

Mooie persfoto Nico.JPG

Passend bij de locatie in historische sfeer zal Nico de hoofdlezing verzorgen.

"Wij zijn allemaal  ondernemers vergelijkbaar met Het Turfschip van Breda! We komen op een bepaalde manier binnen, maken gebruik van de situatie en proberen vooral binnen te blijven!"

Professor Dr. Nico Schraag is al ruim 40 jaar ondernemer en een ervaren spreker voor grote groepen.

Als trainer/coach begeleidt hij politici en vele ondernemers als media-, presentatie-, debat- en argumentatietrainer.

Nico Schraag is gedragswetenschapper sales- en managementtrainer en Consumentoloog bij NSEI Nico Schraag Effectivity Improvement Group.

Foto Nico.jpg
Logo Nico.jpg
Media.jpg

Makkelijker zakendoen is in deze tijd vooral werken aan Reputatiemanagement.

 

Een goede reputatie helpt je aan betere klanten, mooiere opdrachtgevers en die schaars te vinden medewerkers…die dan wel graag bij jou komen werken omdat jij wordt gezien als: preferred supplier! Betrouwbaar en interessant om zaken mee te doen en aantrekkelijk als leverancier, werkgever  en opdrachtgever.

 

Prof. Dr. Nico Schraag helpt ondernemers en politici met het verbeteren van hun reputatie en werkt al  38 jaar aan het verbeteren v/h  functioneren van bedrijven, CEO’s, managers en personeel. 

Voor o.a. het MKB en veel familiebedrijven, vaak discreet en op de achtergrond. Omdat je zo veel makkelijker verbindt en verbetert. Het is tenslotte het resultaat en succes wat telt.

 

Het verschil maken op basis van de  'Gun factoren'  is en blijft daarbij heel belangrijk! Maar welke zijn nou die gun- en  sleutelfactoren? 

 

Hoe doe je dat nou het beste?  Aan de hand van praktische voorbeelden ontvang je op 28 maart een aantal praktische tips waardoor je makkelijker na de presentatie al die relaties vindt, wint en bindt die je meehelpen die marktpositie te veroveren, die jou de komende jaren doet overleven en zelfs behoorlijk laat groeien.

 

Leer van de fouten van anderen en voorkom ze zelf te maken! 

 

Ondernemen is vaak een solistisch vak, af en toe een feedback ontvangen over wat beter kan start vandaag.

 

Meer weten? vraag alvast je persoonlijke Ondernemers analyse aan die je trefzekeraangeeft hoe je jezelf versterkt

 

www.nicoschraag.nl

info@nicoschraag.nl

Tel: 06-53202417

FB_header_Stee_Connects.jpg
bottom of page