top of page
Breepark
Stee_Connects_FB_Event Cover_BREEPARK.jp

Stee Connects Art Breda in Breepark

Datum : Dinsdag 30 april 2019 van 16:00 - 21:00 uur.

Locatie: VIP foyer en VIP zaal Bonte Park op de 1e verdieping van Breepark Breda.

             Bavelseparklaan, 4817 ZX Breda.

             Volop gratis parkeergelegenheid.

266px-Logo_uefa_2012.png

Vanaf 21.00 uur samen kijken.

Klik voor info.

Stee Connects organiseert maandelijkse evenementen op bijzondere locaties waar ondernemende mensen elkaar ontmoeten. Een nieuwe netwerkclub waarbij mooie verbindingen worden gemaakt en échte zaken worden gedaan.

Voor Stee Connects leden en voor andere potentiële nieuwe leden de kans om kennis te maken met dit gevarieerde platform en de verbinding aan te gaan met de andere bezoekers.

Op ieder event zal een inspirerende spreker en/of artiest op het programma staan.Stee Connects events zijn dus ook een avondje uit.

Inmiddels hebben wij al 4 mooie Stee Connects events georganiseerd in: Breepark Breda (tijdens de Businessdagen West-Brabant,  VIP Lounge Pathé Breda, Koetshuis Anneville in Ulvenhout en onlangs in de Grote Kerk Breda.

Wilt u eerdere events bekijken klik op  

Stee Connects events zijn bijzonder en anders dan anders.

De entree is kosteloos voor leden en 2-3 x voor niet-leden.

Wij willen een exclusief netwerkplatform creëren.

Drankjes en het Stee Connects Diner zijn voor eigen rekening (menu volgt).

Anker 1
Welkom in Breepark.jpg
Breepark logo - witte achtergrond.jpg

Breepark is het vrijetijdsgebied aan de rand van Breda.

In Breepark komen horeca, entertainment, sport, evenementen en natuur op unieke wijze samen. Doen, wat je leuk vindt. Dat is waar het in Breepark om draait.

Breepark beschikt over meerdere congres- en vergaderzalen. Ideaal voor een lezing, congres, vergadering of bedrijfsfeest. De zalen zijn multifunctioneel inzetbaar en bieden mogelijkheden voor gezelschappen van 2 tot 600 personen. De zalen zijn uiteraard te combineren.

De evenementenhal van Breepark biedt ruimte aan 13.000 bezoekers en zorgt samen met de congres- en vergaderzalen en het festivalterrein voor onbegrensde mogelijkheden. Dit alles in combinatie met horecagelegenheden als Happy Italy, McDonald’s, restaurant Vandaag, 5th Avenue en megabioscoop Kinepolis, sportwinkel Decathlon en Vier Hoog Breda met bowling, lasergame en escaperooms.

2018 07-04 Foto Foyer 1e etage 1.jpg

Ingang voor dit kleurrijke en kunstzinnige Stee Connects Event via de hoofdingang van Breepark, rechts naast Happy Italy. Vervolgens gaat u links de trap op naar de 1e verdiepingen komt u op het VIP Foyer.

ARTBREDA logo kleur geen datuum.jpg
20190313_135556.jpg

Erik Hermida; Directeur Art Breda

De inspirerende beurs voor kunst, antiek en design in het zuiden van Nederland zal dit jaar van  12 t/m 19 mei plaatsvinden in Breepark Breda.

Organisator en directeur van Onderneming & Kunst Erik Hermida zal een inspirerende lezing geven.

 

Tevens zal ART Breda voor de Stee Connects leden vrijkaarten beschikbaar stellen voor deze fantastische beurs half mei a.s.

 

Deze bijeenkomst zal een artistieke netwerkavond zijn waarbij kunstzinnige ondernemers ook de mogelijkheid hebben hun bedrijf en producten of diensten te presenteren middels een stand.

2018 - portret Anneke Stins.jpg

Anneke Stins

Anneke Stins; Commercieel Directeur Breepark zal het welkomstwoord doen op dit Stee Connects Event. Anneke is al sinds 2007 betrokken bij de projectontwikkeling van zowel Breepark als de totale gebiedsontwikkeling van de evenementenzone. Sinds 2017 is zij actief als commercieel directeur van Breepark Breda.

Op 10 november 2018 was Anneke winnares van de Stichting Aithra Belofte Award 🏆. De Aithra Belofte Award is een aanmoedigingsprijs voor de meest veelbelovende, ondernemende vrouw (leeftijdsgrens tot 35 jaar). Talent en succesvol ondernemerschap van vrouwelijke professionals worden zo in de schijnwerpers gezet.

Logo Deksels.PNG

Stee Connects Diner     

 

Voor de innerlijke mens moet goed worden gezorgd en daarnaast zijn Stee Connects Events veel meer dan alleen maar borrelen. Daarom zullen we maandelijks met verschillende partners op diverse locaties het Stee Connects Diner serveren aan onze bezoekers. Samen eten is ook verbinden en elkaar beter leren kennen.Rond 18.30 uur zal Ietske Jacobs 

van Deksels Catering ons Diner serveren met keus uit 3 bijzondere gerechten.

 

MENU 30 april '19:

Vispotje dillesaus met gratin en groenten 

of

Kipcurry  met rijst

OF

Parelcouscous met groenten en Geitenkaas (vega) 

Bij alle 3 gerechten wordt salade geserveerd.

Voor slechts € 10,- per gerecht (s.v.p. cash op locatie betalen)                                                                                                                

I.v.m. inkoop & planning gelieve voor 27 april a.s. te reserveren en uw keuze gerecht door te geven via het aanmeldformulier.

ep-IMG_5510.jpg

Programma:

16.00 -18.00 uur Opening Stee Connects kunstfoyer en mogelijkheid om te netwerken;

18.00 -18.05 uur Kick-off Enrico Damino;

18.05 -18.15 uur Welkomstwoord door Anneke Stins; Commercieel Directeur Breepark Breda.

18.10 -18.30 uur Vrij netwerken en borrelen;

18.30 -19.00 uur Stee Connects Diner;

19.00 -19.30 uur Presentatie door Erik Hermida; directeur van ART Breda

19.30 -21.00 uur Vrij netwerken;

21.00 - 22.45 uur Mogelijkheid tot het gezamenlijk bekijken van de halve finale Champions Leage  wedstrijd Tottenham Hotspur-AJAX;

22.45 - 23.00 uur Afsluiting.

Stee Connects Kunstplein in het VIP Foyer in Breepark op dinsdag 30 april van 16.00-21.00 uur

deelnemers
Stee_Connects_FB_Event Cover_BREEPARK.jp

Vanwege de hoofdpresentatie van Erik Hermida; directeur van Art Breda is dit Event van                 Stee Connects een kunstzinnige en kleurrijke editie. Om die reden hebben we voor de bezoekers ook een kunstplein gecreëerd met een aanbod van diverse kunstzinnige ondernemers die hun werk en/of producten zullen presenteren.

Deelnemers:

foto's kistjes.jpg
Annas_wijnhuisje.nl.PNG

Handbeschilderde kistjes uit Georgië

Anne Mulkens van Anna’s Wijnhuisje wil u graag laten kennismaken met de bijzondere Georgische wijnen. Waar ooit voor het eerst wijn werd gemaakt, waar druivenrassen groeien met onuitspreekbare namen, daar wordt nog steeds geweldige wijn gemaakt. Smaken die u niet snel zult  herkennen en waar veel mensen ook aan zullen moeten wennen. Laat u verrassen en neem de tijd om deze prachtige wijnen te leren kennen. Daarnaast vindt u in deze winkel ook bijzondere Georgische kunst en diverse cadeauartikelen, zoals handgemaakte sieraden, kristallen glazen, alsook beschilderde wijnkistjes. Anne organiseert proeverijen en bedrijfsuitjes met vele mogelijkheden.

Boekomslag Entree naar de Hemel.jpg
46503338_991896427661226_716919307443686

Niels Landstra dichter, beeldend kunstenaar, muzikant, zanger en theatermaker heeft op een eerder Stee Connects Event opgetreden en zal nu ook aanwezig zijn.

Eind vorig jaar is zijn 5e dichtbundel ‘Entree naar de hemel’ verschenen bij uitgeverij U2pi.

Recensie schrijver Wim Daniëls: "Dichten zoals je hoopt dat dichters dichten, sterker nog, zo dicht Niels Landstra!

”Gedurende deze avond kunt u Niels zijn 5e dichtbundel "Entree naar de hemel' voor slechts € 12,50 aanschaffen en laten signeren door de zingende dichter zelf! Uiteraard neemt Niels behalve diverse dichtbundels waarin hij schildert met woorden ook  fysiek schilder- en tekenwerk mee!

20190409_155713.jpg
20140124_163004.jpg
20151023_144916.jpg

Beeldend kunstenaar Lizette de Vries haar grootste passie in haar werk, is de schoonheid van andere mensen en wat hen drijft in beeld te kunnen brengen! “Geweldig om die schoonheid naar boven te halen en te kunnen bevestigen. Ik kijk met behulp van een talentenscan naar de binnenkant van de mens, zodat Talent zichtbaar en tastbaar wordt. Concrete adviezen helpen hen dan de volgende stap te maken op het pad wat zij willen volgen.

 

Met mijn handen maak ik portretten in klei en brons, zodat diezelfde schoonheid ook op een andere manier zichtbaar blijft”. Op het kunstplein in het VIP Foyer van Breepark tijdens dit Stee Connects event, laat Lizette graag zien hoe het opzetten van een portret in klei in zijn werk gaat. Hoe bouw je dat op, waar zit de kracht van het model dat je weer wilt geven? Het is dezelfde zoektocht als bij een gesprek maar dan in beeld. Welke emoties lees je af, hoe ga je die aanraken en wat wil je ermee doen?

Foto Peet Quintus.jpg
Logo.jpg
IMG_9388.jpg
Foto werk 1.jpg
30557-62.jpg

Van molenzeil tot schilderij

De ondernemende Kunstenares Peet Quintus van Typical Dutch Art is zeer geïnspireerd door ons prachtige Nederland en onze iconische traditionele windmolens. Daarom gebruikt Peet originele stukken oud molenzeil van diverse windmolens uit Nederland als basis voor haar schilderijen. De meestal bruine molenzeilen worden gebruikt om tijdens het malen meer wind te vangen, de zeilen worden na gedane arbeid opgerold en blijven permanent op de molenwiek. Na 25 tot 30 jaar trouwe dienst recycled Peet dit authentiek materiaal om tot prachtige kunstwerken.

Ze heeft een procedure ontwikkeld om deze zeilen schoon te maken en zodanig te prepareren dat er met olieverf op geschilderd kan worden. Een groot deel van het originele zeil blijft zichtbaar waarbij ze vooral kiest om de mooie verweerde stukken en eventuele herstelstukken een prominente rol te laten spelen in het kunstwerk. Maar ook stukken originele touwen kunnen een onderdeel zijn van het kunstwerk. Elk molenzeilschilderij is voorzien van een uniek nummer dat gekoppeld is aan het monumentnummer van de molen en ook de GPS coördinaten van de molen worden vermeld zodat eveneens vanuit het buitenland de molen “bezocht” kan worden.

Haar grote molenzeil schilderijen maar ook de kleine kunstwerkjes op molenzeil hebben hun weg over de wereld al gevonden. Peet maakt veel werk in opdracht o.a. het Ministerie van Buitenlandse Zaken geeft haar werken als geschenk voor prominenten buitenlandse gasten. Veel werk wordt gemaakt voor Handelsmissies, o.a. de Gemeente Breda heeft voor de afgelopen handelsmissie naar China diverse werken besteld met thema Breda, uiteraard op molenzeil van Bredase molens. Veel bedrijven die zaken doen met het buitenlandland weten Peet te vinden voor bijzondere relatiegeschenken en ook vele expats zijn zeer gecharmeerd van een werk op dit authentieke Nederlands erfgoed materiaal. Naast het werk in opdracht heeft Peet ook een grote collectie eigen werk met als thema Nederland. Dit werk is permanent tentoongesteld in haar eigen atelier/galerie en u bent van harte welkom!

58462997_343032049733436_772441697869312
voetbal

Vanaf 21.00 uur samen voetbal kijken!

 

Halve finale CL Tottenham Hotspur- AJAX

Vanwege het behalen van de halve finales Champions Leage voetbal, kunnen we enorm trots zijn dat een Nederlandse club weer op dit podium staat na 24 jaar. Ongeacht van welke club je ook fan bent is dit fantastisch voor het hele Nederlandse voetbal!

In overleg met Breepark hebben we besloten dat we aansluitend op het Stee Connects Event 30 april om 21.00 uur deze wedstrijd samen kunnen gaan kijken en onder het genot van een drankje Ajax kunnen aanmoedigen!  

Bent u nieuwsgierig, flexibel en commited?
Zet dinsdag 30 april dan gewoon in uw agenda, spreek het rond, kom en meld u s.v.p. hier aan!

Aanmelden i.v.m. planning.

Banner beelscherm.jpg
bottom of page