top of page
Stee-Exclusive members only!
20191004_115503.jpg

 

 

Stee-Connects Enforce yourself in Hotel de Reiskoffer

Ontbijtnetwerkeditie met Masterclass van Enforce® | High-End Training & Coaching

Datum: Donderdagmorgen 24 oktober 2019 van 06.45 - 10:00 uur

Locatie: Hotel de Reiskoffer - Pastoor van Breugelstraat 45, 4744 AA Bosschenhoofd

Website: https://www.hoteldereiskoffer.nl/

Parkeren kan op eigen parkeerplaats aan rechter- of linkerkant hotel.

Op donderdagmorgen 24 oktober a.s. zijn we te gast in Hotel de reiskoffer in Bosschenhoofd; waar we een fantastische Masterclass Vitaal Leiderschap van Eric de Jong; eigenaar van Enforce® | High-End Training & Coaching zullen krijgen onder het genot van een gezond en vitaal ontbijt. Ja, vroeg op staan deze x, maar daarom ook bedoeld voor committed ondernemers die Vitale leiders (willen) zijn!

Front De Reiskoffer.JPG

Stee Connects organiseert maandelijkse evenementen op bijzondere locaties waar ondernemende mensen elkaar ontmoeten. Een vernieuwende netwerkclub waarbij mooie verbindingen worden gemaakt en échte zaken worden gedaan en vriendschappen worden gesloten.

Voor Stee Connects leden en voor andere potentiële nieuwe leden de kans om kennis te maken met dit gevarieerde platform en de verbinding aan te gaan met de andere bezoekers.

Op ieder event zal een inspirerende spreker en/of artiest op het programma staan.

Stee Connects events zijn dus ook een avondje uit.

Inmiddels hebben wij dit jaar al 9 mooie en zeer diverse Stee Connects events georganiseerd in: De VIP Lounge van Pathé Breda, Koetshuis Anneville in Ulvenhout, de Lanterneau in de Grote Kerk Breda, in het VIP foyer in Breepark Breda, deAvenue, bij Sligro Breda, in Brouwerij Frontaal en eind augustus in de Lutherse Kerk Breda en afgelopen september bij Café Lievense.

 

Zeer gevarieerd dus en daarom verrassend en inspirerend!

Bekijk de fotogalerij van deze eerdere events via

Stee Connects events zijn bijzonder en anders dan anders.

De entree is kosteloos voor leden en 2-3 x voor niet-leden.

Wij willen een exclusief netwerkplatform creëren.

Hapjes & drankjes zijn voor eigen rekening.

Stee Connects-Exclusive

Deze bijzondere events zijn enkel en alleen voor Stee-Exclusive leden.

Van deze bijzondere bijeenkomsten organiseren wij er een viertal p.j.

Het bijzondere element van deze exclusieve edities zit ‘m in een bijzonder kwalitatief programma met inspirerende spreker en/of op een bijzondere locatie.

Deze edities zullen dan ook in aanvang veel kleinschaliger zijn met 10-25 personen.

Hier treft u dan ook alleen maar decisionmakers/beslissers zoals ondernemers, directeuren, eigenaren, bestuurders, investeerders en beleggers.

U bevindt zich als Stee-Exclusive lid dan in dit selecte gezelschap en er zal dan uiteraard veel beter en dieper contact mogelijk zijn met elkaar; wat de kwaliteit van onderlinge banden zal versterken.

Hotel De Reiskoffer receptie.jpg
LOGO_fullcolour_1.jpg

Hotel De Reiskoffer

Zoek je een hotelovernachting voor een heerlijk weekend weg of ben je voor zaken in de buurt? Ontdek het gezelligste hotel van West-Brabant, daar zit je altijd goed.

Van Boerenland tot (Sport)Hotel

Hotel De Reiskoffer was vroeger een klooster, maar is al jaren een authentiek hotel in een modern jasje. Daar waar nu De Reiskoffer staat was ooit boerenland, werd daarna de sport- en speelplaats voor de Bosschenhoofdse jeugd, tot er in 1953 een Noviciaat werd neergezet. Hier huisvestte de broeders van Saint Louis. Nadat in 1969 de laatste broeders naar Oudenbosch vertrokken werd het pand verkocht. De vijf jaar die er op volgden werd het Noviciaat het thuis van 130 arbeidsmigranten. In 1977 werd het Reiskoffer pand een Sporthotel. O.a. Aad Schenk, Betty Stöve, het Feyenoord elftal en buitenlandse clubs streken hier neer voor hun trainingskamp. In 1996 werd het sporthotel ‘Hotel De Reiskoffer’. Inmiddels is het al 23 jaar een hotel voor toeristen, zakengasten én sporters.

Hotel De Reiskoffer Superior DeLuxe.JPG
Hotel De Reiskoffer Badkamer.jpg

Meer dan alleen overnachten

De ruime hotelkamers van Hotel De Reiskoffer bevinden zich in een apart gelegen gebouw waardoor je geniet van de rust en je uitgeslapen aan de dag begint. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad en balkon of terras. Het hoofdgebouw beschikt over 9 inspirerende vergaderzalen, die ideaal zijn voor (meerdaagse) vergadersessies, trainingen of andere evenementen. Dit gebouw is naast de vergaderzalen en eetgelegenheden ook uitgerust met een fitness- en saunaruimte. Hierdoor is het ook een ideale accommodatie voor sportclubs. De afgelopen zomers ontving De Reiskoffer teams, zoals NAC Breda, FC Panachaiki en de Lotto Wielerploeg voor hun trainingskamp.

 

Speciaal voor Stee Connects leden is het mogelijk om de avond vooraf (23 oktober) een kamer te reserveren en wordt er een scherpere kamerprijs geboden van € 75,- 

Francis Drake 2.JPG
Vergaderzaal Afrika.jpg
Vergaderzaal Green Room.jpg

Eten & drinken

Iedere ochtend geniet je in de authentieke kapel van het ontbijt, deze stel je zelf samen van het buffet. Met een goede kop koffie, verschillende broden, vers fruit, hartig-en zoetigheden start je je dag goed. Is het alweer tijd voor een stevige lunch of een welverdiend diner? Neem plaats in de sfeervolle Brasserie voor een à la Carte of 3-gangen maaltijd. Bij goed weer geniet je natuurlijk van een borrel op het terras.  De Reiskoffer laat je kennismaken met de smaken van West-Brabant door te werken met lokale seizoens-producten. Of het nu gaat om groenten, kaas of een biertje;

De smaak van Brabant proef je hier!

Hotel De Reiskoffer Brasserie ...JPG

Op stap & de natuur in

De Reiskoffer is omringd door bossen, maar toch op steenworp afstand van de snelweg. Liefhebbers van de natuur ontdekken hier een mooi stukje Brabant te voet of op de fiets. 

 

       (Klik op logo!)

 

 

 

De Brabantse gezelligheid opzoeken kan natuurlijk ook. Met steden als Breda, Roosendaal, Willemstad en Bergen op Zoom om de hoek, ben je in no-time in hartje stad voor een goede shopsessie of een flinke stadswandeling. Ben je meer van het cultuur snuiven? Neem dan zeker eens een kijkje bij de Basiliek in Oudenbosch. Tijdens het bezoek van deze replica van de Sint Pieter in Rome, waan je je al snel in een stukje Italië.

Logo toerisme.png

      Masterclass Vitaal Leiderschap

 

 

 

Eric de Jong is een jonge succesvolle ondernemer en founder & owner van de met inmiddels 16 vestigingen snel groeiende en succesvolle Enforce® | High-End Training & Coaching franchiseformule.

facebook_1570183541449.jpg
Logo Enforce.jpg

2 jaar geleden gestart met een duidelijk commitment op groei en inmiddels een 5-jaren plan dat tot 150 vestigingen en leiderschap in de branche moet leiden.

De nieuwe Enforce vestiging in de fitnessruimte van Hotel De Reiskoffer in Bosschenhoofd is daar een mooi voorbeeld van.

Fitness 1.jpg
Fitness 2.jpg
Fitness 3.jpg

Enforce maakt gebruik van innovatieve programma’s waarin door middel van fysiek workouts, slimme voeding en krachtige coaching op mindset, al honderden ondernemende mensen, ondernemers en ondernemingen met succes zijn begeleid naar een gezondere en fittere levensstijl.

Waar gaan we het tijdens Masterclass Vitaal Leiderschap over hebben?

Vitaal leiderschap en hoe je vanuit vitaal leiderschap een krachtig fit team kunt bouwen waarmee je impact kunt maken om groei en resultaat te creëren.

Hoe je als leidinggevende met de energie van de medewerkers die aan jou zijn toevertrouwd om kunt gaan? Welk gedrag laat je zelf zien?

Een vitale leider is zich bewust van zijn voorbeeldrol, zet zich in voor zijn eigen vitaliteit en neemt de verantwoordelijkheid op zich om medewerkers binnen de organisatie tot hun recht te laten komen. Door zelf het goede voorbeeld te geven stimuleert een vitale leider ook gezond gedrag en positieve energie in anderen. Want vitaliteit werkt aanstekelijk.

De voordelen in cijfers bij een verbeterde vitaliteit op de werkvloer.

Voor wie is deze masterclass interessant?

Ondernemers die slimmer willen ondernemen, meer potentie uit zichzelf, hun team en hun business willen halen vanuit een krachtige fitte houding.

Wat steek je er van op?

Een brutaal eerlijke kijk naar jezelf. Hoe fit, gezond en vitaal ben je nu echt? Direct inzicht in hoeveel focus je nu echt hebt, welke patronen in jouw persoonlijke- en zakelijke leven niet werken en tools om vitaal leiderschap te leven en toe te passen in het nu. Niet later, morgen of pas wanneer het uitkomt!

Stee-Exclusive-arrangement

        

Afhankelijk van de grootte van de groep beschikken we over een eigen mooie zaal. Daar gaan we de  waardevolle masterclass van Enforce krijgen. Na afloop van deze masterclass is er voor de liefhebbers nog de mogelijkheid om te blijven net-werken in de brasserie.

Tijdens de masterclass van Enforce is er een ontbijtbuffet en gedurende deze sessie in de zaal  is er ook koffie, thee en water beschikbaar. Na afloop van de masterclass; in het uurtje netwerken voor de liefhebbers is er koffie, thee en fris beschikbaar in de brasserie van Hotel de Reiskofffer.

Vitaal ontbijt.jpg

Ontbijt donderdagmorgen  24 oktober:

Een vitale start van de dag met vers fruit, smoothie, granola en andere ontbijtgranen.

Er zal zowel keus zijn uit zeer gezonde drank- en etenswaren; zoals hierboven beschreven en afgebeeld, alsook een standaard ontbijtaanbod met brood- en belegproducten.  Aan u de keus!

Programma

Programma:

06.45 -07.00 uur Inloop en mogelijkheid voor het nemen v/h ontbijt (naam v/d zaal volgt nog);

07.00 -09.00 uur Start masterclass door Eric de Jong;

09.00 -10.00 uur Vrij netwerken in de brasserie van het hotel;

10.00 uur Afsluiting.

Bent u nieuwsgierig, flexibel, commited en inmiddels ook Stee-Exclusive lid?
Zet 24 oktober a.s. dan gewoon in uw agenda en meld u aan!

44416466_270267033676605_120362018333209
bottom of page