top of page
Banner.jpg

Stee Connects Kristof Cuppens op Businessdagen West-Brabant

Datum:   Donderdag 28 november 2019 van 19:30 - 21:00 uur

Locatie:  Seminarruimte(Kennistheater)op de beursvloer v/d Businessdagen West-Brabant.

              Evenementenhal Breepark Breda

              Bavelseparklaan, 4817 ZX Breda

Website: https://www.businessdagenwestbrabant.nl/

Parkeren kan kosteloos bij Breepark.

Voor het 2e jaar op rij heeft Stee Connects Topspreker Kristof Cuppens voor een lezing weten te boeken;

 wederom tijdens de Businessdagen West-Brabant op de 2e beursdag 28 november om 19.30 uur

Tevens zal Stee Connects beide dagen als exposant zichtbaar zijn met een stand(nr.230) samen met

Stee Connects lid Jacqueline Koole van Executive Home Rentals (EHR) Breda & Rotterdam.

U bent welkom om op woensdag 27 en/of 28 november van 14.00-21.00 uur een kijkje te komen nemen.

 

Via deze link kunt u de plattegrond en deelnemerslijst zien.

Welkom in Breepark.jpg

Stee Connects organiseert maandelijkse evenementen op bijzondere locaties waar ondernemende mensen elkaar ontmoeten. Een vernieuwende netwerkclub waarbij mooie verbindingen worden gemaakt en échte zaken worden gedaan en vriendschappen worden gesloten.

Voor Stee Connects leden en voor andere potentiële nieuwe leden de kans om kennis te maken met dit gevarieerde platform en de verbinding aan te gaan met de andere bezoekers.

Op ieder event zal een inspirerende spreker en/of artiest op het programma staan.

Stee Connects events zijn dus ook een avondje uit.

Inmiddels hebben wij al verschillende mooie Stee Connects events georganiseerd op zeer diverse locaties zoals in: Breepark Breda (tijdens de Businessdagen West-Brabant,  VIP Lounge Pathé Breda, Koetshuis Anneville in Ulvenhout, de Lanterneau in de Grote Kerk Breda, in het VIP foyer in Breepark Breda, deAvenue, Sligro Breda, Brouwerij Frontaal, Lutherse Kerk Breda, Café Lievense, Hotel de Reiskoffer en vorige maand bij Brasserie Stiefkwartierke.  Zeer gevarieerd dus en daarom verrassend en inspirerend!

Bekijk de fotogalerij van deze eerdere events via 

Stee Connects events zijn bijzonder en anders dan anders.

De entree is kosteloos voor leden en 2-3 x voor niet-leden.

Topspreker Kristof Cuppens voor de 2e x op de Businessdagen West-Brabant!

Stee Connects invites Kristof Cuppens; Commercial Director Straight-Line Leadership International.

Anker 1
Quotes_Kristof_1901.22.jpg

Kristof Cuppens is meer dan tien jaar actief in de wereld van coaching en consultancy. Als één van de eerste Straight-Line Coaches van Europa, is hij ongekend betrokken bij het helpen van ondernemers in het MKB. Kristof Cuppens is een absolute uitzondering op de regel in de manier waarop hij ondernemers ondersteunt en assisteert in het zijn van wie ze als leider moeten zijn, om te kunnen doen wat ze moeten doen, om te krijgen wat ze het liefst van alles willen.

Kristof Cuppens staat mee aan het roer van Straight-Line Leadership International en werkt nog altijd met een selecte groep nationale en internationale ondernemers. De kern van Kristofs werk is gebaseerd op groei en expansie met een radicale focus op prestatie en creatie. Dit past hij toe inzowel het zakelijke- als het persoonlijke aspect van de persoon die hij tegenover zich heeft. Hij helpt hen bij het creëren van uitzonderlijke resultaten in korte tijdsbestekken

Leden van Straight-Line Leadership International zijn eigenaren van toonaangevende bedrijven op regionaal, nationaal of internationaal niveau en hebben ondanks hun successen nog steeds de gedrevenheid en ambitie om meer uit hun business en persoonlijke leven te halen. Het lidmaatschap staat in het teken van creatie, prestatie en leiderschap en wordt geleid door onder meer Kristof Cuppens.

Reacties van vorige deelnemers:

Eric B. (12 FTE - vastgoed) - Dit is een unieke gelegenheid om bijkomende expertise op te doen als zaakvoerder.

Wouter G. (46 FTE - agrarisch) - Kristof is alles behalve de zoveelste motivational speaker.

Koen V. (200 FTE - IT branche) - Aan inspiratie en motivatie heb je niets. Eerlijke feedback en krachtige, praktische tools is wat je krijgt.

Op de Businessdagen West-Brabant in Breepark Breda op donderdag 28 november van 19.30-21.00 uur zal Kristof Cuppens een uitdagende en waardevolle lezing geven in de seminarruimte(Kennistheater 1) op de beursvloer op uitnodiging van netwerkplatform Stee Connects; geïnitieerd door Enrico Damino.

Vooraf kunt u vanaf 14.00 uur de beursvloer uitgebreid bezoeken, daar waar zich vele bedrijven zullen presenteren.Bestel tijdig uw kosteloze entreekaarten via de website:  Klik hier

Deze waardevolle lezing is bedoeld voor serieuze en toegewijde ondernemers die zich willen laten inspireren! Tijdig en vooraf aanmelden voor deze Stee Connects lezing is een must.

 

Logo BWB.jpg
SLL_since1986_zwart.png
Beeld 61.jpg

Foto: Gemaakt door Enrico Damino tijdens Kristof Cuppens zijn lezing in november ’18.

Waarom winnaars winnen?
En dat effectief weten over te dragen op anderen.

Het doel van het leven is dat je meer wint dan dat je verliest. Het laten slagen van je business, je relaties, je gezondheid en al je geniale plannen is van levenskapitaal belang voor een krachtig, gelukkig en effectief bestaan zowel van jouw als persoon als van je creatie in de business wereld.

Deze sessie zal op een radicaal eerlijke en krachtige manier de klassieke prestatie en werk uitdagingen aanstippen waar ondernemers en bedrijfsleiders zichzelf van bewust zijn maar alles behalve weten hoe het aan te pakken. De punten waar een ondernemer en de onderneming een fortuin verliest aan gelden, kansen, tijd, energie,…enz.

Je zult leren:

1) Hoe je groter kunt spelen in business (er is altijd een nieuwe vloer te maken van je plafond)

2) Time management problemen leugens zijn om maar niet te hoeven doen wat onprettig is.

3) Personeelsproblemen in directe verhouding staat tot ineffectief leiderschap (en hoe het te stoppen)

De belofte:

Na het volgen van deze sessie heb je de tools om een radicale impact te maken op je persoonlijke- en zakelijke eindresultaten. Je zult in staat zijn effectief om te gaan met de redenen, de excuses en de bullshit te stoppen.

Quotes_Kristof_1901.32.jpg
STEE_Connects_LOGO_RGB_PAYOFF.jpg
bottom of page