top of page
STEE_FB_Event_banner_Lanatra1.jpg

Stee ConnectsTurkish Delight in restaurant L’Anatra

​

Datum:   Maandag 23 december 2019 van 17:00 - 22:00 uur

​

Locatie:  Haagdijk 9, 4811 TN Breda

​

Websitehttp://www.lanatra.nl/

​

Parkeren: Haagweg, Haagdijk, Parkeergarage de Barones, Parkeergarage de Prins.

Op maandag 23 december a.s. zijn we te gast bij vader en zoon Osman Sipahi & ErtugrulSipahi van Turks Specialiteiten Restaurant L’Anatra,Gelegen in de Haagdijk, vlakbij de Prinsenkade aan de rand van het centrum van Breda.Deze bijzondere Stee Connects avond enkele dagen voor de Kerst is behalve gezellig en effectief net-werken vooral ook  bedoeld voor de culinaire liefhebbers die over onze landsgrenzen durven te kijken, ruiken en proeven. U zult door tafelwisselingen steeds weer met anderen aan tafel zitten en daarom ook verschillende mensen ontmoeten waarmee u anders wellicht niet in gesprek was gegaan. Tijdens deze avond zullen Osman & Ertugrul ons meenemen op een ‘wandeling door de Turkse keuken’. Een 6-gangen verrasingsmenu bestaande uit koude- en warme meze’s, diverse gegrilde  vlees en/of groentegerechten en uiteraard heerlijke zoete Turkse delight.

25 jaar.png

L’Anatra vierde 22 september haar 25-jarig bestaan!

​

Stee Connects organiseert maandelijkse evenementen op bijzondere locaties waar ondernemende mensen elkaar ontmoeten. Een vernieuwende netwerkclub waarbij mooie verbindingen worden gemaakt en échte zaken worden gedaan en vriendschappen worden gesloten.

​

Voor Stee Connects leden en voor andere potentiële nieuwe leden de kans om kennis te maken met dit gevarieerde platform en de verbinding aan te gaan met de andere bezoekers.

​

Op ieder event zal een inspirerende spreker en/of artiest of thematiek op het programma staan.Stee Connects events zijn dus ook zeker een avondje uit.

​

Inmiddels hebben wij dit jaar al 12 mooie Stee Connects events georganiseerd in: De VIP Lounge van Pathé Breda, Koetshuis Anneville in Ulvenhout, de Lanterneau in de Grote Kerk Breda, in het VIP foyer in Breepark Breda, deAvenue, bij Sligro Breda, in Brouwerij Frontaal, de Lutherse Kerk Breda, Café Lievense, Hotel de reiskoffer- Stee Exclusive editie, Brasserie Stiefkwartierke en afgelopen maand in Breepark tijdens de Businessdagen West-Brabant.

 

Zeer gevarieerd dus en daarom verrassend en inspirerend!

​

Bekijk de fotogalerij van deze eerdere events via

Stee
Connects events zijn bijzonder en anders dan anders.

​

De entree is kosteloos voor leden en 2-3 x voor niet-leden.

​

Wij willen uiteindelijk een exclusief netwerkplatform creëren

.

Deze editie worden leden en niet-leden geacht deel te nemen aan het diner.

​

Ook zal deze  23-december editie bijzonder en feestelijk zijn, vanwege de aankomende feestdagen en de verjaardag 2 dagen later van organisator Enrico Damino.

​

L'Anatra_040.jpg

Restaurant L’Anatra is sinds 1994 geopend en bestaat dus alweer 25 jaar en is niet meer weg te denken in het Bredase aanbod van gevarieerde restaurants. Dit bijzondere zilveren jubileum werd afgelopen september dan ook feestelijk en met trots gevierd samen met haar diverse klanten.

​

Het traditionele en authentieke Turkse restaurant staat al vanaf haar opening bekend om het enthousiasme en de enorme hartelijkheid en gastvrijheid van eigenaar Osman Sipahi en zijn zoon Ertugrul en hun team. Behalve deze warme gastvrijheid staat hun authentieke Turkse keuken hier al jarenlang zeer goed bekend en weten zij hun vele vaste en nieuwe gasten iedere keer weer mee te nemen op een culinaire bijzondere reis door deze Turkse heerlijke, Mediterrane en kleurrijke keuken.

57098965_2186259144802135_12647621781167
FB_IMG_1573480039502.jpg

Foto link: Osman Sipahi (2evan links, naast Jack Sebregts) en zijn zoon Ertugrul (helemaal rechts van miss Holland Sharon Pieksma) winnen in april dit jaar de Stappen & shoppen award in de categorie Mediteraanse restaurants.

Foto rechts: organisator Enrico Damino tussen Osman en Erugrul.

​

Passie voor eten

​

Het Turkse enthousiasme, de hartelijkheid en gastvrijheid ervaart u direct bij het binnen lopen van het restaurant, waar service, aandacht en tijd voor de klant een vanzelfsprekendheid is.

​

Eigenaar en gastheer Osman zal u direct wijzen op het lamsvlees, een specialiteit van L’Anatra. Met een mix van inheemse kruiden wordt het lamsvlees authentiek bereid tot een heerlijk gerecht. 

IMG_0899.JPG
IMG_0900.JPG

Liefde voor koken treft u hier zeker aan. L’Anatra is een eenvoudig, knus en gezellig restaurant waar meer al snel gewoon is. U treft er de warme sfeer van Turkije, waar je heerlijk kunt genieten en ontspannen.

L'Anatra_050.jpg

De naam L’Anatra

​

Eigenaar Osman verteld gepassioneerd over het ontstaan van de naam van de zaak.

‘Nadat we met onze zaak in Den Bosch gestopt waren, zijn we opnieuw

gestart in Breda. Dat was in 1994 en we hebben toen voor de naam

L’Anatra gekozen. Deze naam klinkt niet alleen mooi, maar er zitten ook

nog speciale betekenissen voor ons aan.

Lanatra.png

Wij komen uit een deel van Turkije waar veel eenden leven. Onze grootvader ging dan ook vaak op eendenjacht, al ving hij eigenlijk nooit wat. In een van de talrijke theehuizen kon hij dan zijn sterke verhalen vertellen en uitleggen waarom er weer geen eend op het menu stond. De anderen in zo’n theehuis moesten altijd lachen om zijn mislukte pogingen en zeiden dan dat hij beter kon gaan vissen. Op zekere dag was hij het plagen zo beu, dat hij echt een eend ging vangen. Vol trots toonde hij daarna het eendje aan de aanwezigen in het theehuis.

​

L’anatra, l’anatra riepen ze naar hem en vanaf dat moment had hij de bijnaam L’Anatra, eend. Nu is ook meteen duidelijk waarom er een eend staat afgebeeld op ons mooie logo. Na al die jaren vinden we die anekdote nog steeds aardig en onze bijnaam in de Turkse gemeenschap is ook L’Anatra gebleven. Het is zelfs zo sterk dat ze ons in Turkije alleen maar met die bijnaam kennen: wij zijn Nederlanders de Eend.

​

​

Voordat mijn vader naar Nederland kwam heette hij Schoenmaker de Eend. En de kinderen noemen ze in ons geboorteland de kleine Hollandse Eendjes. Een neef in Duitsland heet vervolgens Duitser de Eend en u mag het beroep van een oom chauffeur de Eend raden. Het is in Turkije normaal om mensen een bijnaam te geven en daaraan gekoppeld wordt  het beroep wat ze uitoefenen gekoppeld. En zo heeft onze familie dus heel wat eenden die allemaal weer tot en bepaald gezin behoren. Wij hopen dat deze traditie zich nog jaren voortzet, want het geeft extra kleur aan het dagelijkse leven”. Aldus Osman.

Stee Connects Diner

5F09A884-CD85-41EC-95E7-54D6CBBDBE17.JPG
IMG_0904.JPG
IMG_0909.JPG
IMG_8056.jpg

‘Een wandeling door de Turkse keuken’.

​

Speciaal voor deze avond voorafgaand aan de feestdagen wordt er  een mooi, bijzonder en gevarieerd menu  bereid en geserveerd aan onze gasten.

​

Een 6-gangen verrasingsmenu bestaande uit koude- en warme meze’s, diverse gegrilde vlees en/of groentegerechten ,nagerecht etc…..  laat u verrassen!

​

Prijs voor deelname aan deze bijzondere avond incl. Diner ( excl. drank):

​

Stee Connects leden € 20,00 p.p.

​

Niet leden                    € 30,00 p.p.

​

Krijgt u ook al trek? Reserveer dan snel en meld u aan!

Anker 1

Programma:

​

17.00 -18.00 uur Inloop, netwerken en borrelen;

​

18.00 -18.10 uur Kick-off organisator Enrico Damino en welkomstwoord Osman Sipahi;

​

18.10 -21.00 uur Start eerste tafelronde met diner;

​

21.00 - 22.00 uur Laatste tafelronde diner en vrij netwerken;

​

            22.00 uur Afsluiting.

Bent u nieuwsgierig, flexibel en commited?
Zet maandag 23 december a.s.dan gewoon in uw agenda, spreek het rond,meld u aan en kom!

STEE_Connects_LOGO_RGB_PAYOFF.jpg
bottom of page