top of page
FB_Event_banner_LIEVENSE3.jpg

Stee Connects Indian Summer in Café Lievense

Datum: Woensdag 25 september 2019 van 17:00 - 21:00 uur

Locatie:Café Lievense; Prinsenkade 7, 4811 VB Breda

Website: http://cafelievense.nl/

Parkeren kan op de Adriaan van Bergenstraat of in Parkeergarage De Barones.

Op woensdag 25 september a.s. zijn we te gast in Café Lievense. Gelegen aan de karakteristieke haven van Breda, is Café Lievense de perfecte ontmoetingsplaats voor dagjesmensen, bedrijfsuitjes en liefhebbers van speciaalbier. Wij verwachten eind september een ‘Indian Summer’ oftewel goed weer en zullen deze avond in de sfeervolle cafétuin een leuke gevarieerde avond beleven met live muziek van Paula V & Just Play en een Indonesiche gevarieerd buffet van Djago.

image1.jpeg

Stee Connects organiseert maandelijkse evenementen op bijzondere locaties waar ondernemende mensen elkaar ontmoeten. Een vernieuwende netwerkclub waarbij mooie verbindingen worden gemaakt en échte zaken worden gedaan en vriendschappen worden gesloten.

Voor Stee Connects leden en voor andere potentiële nieuwe leden de kans om kennis te maken met dit gevarieerde platform en de verbinding aan te gaan met de andere bezoekers.

Op ieder event zal een inspirerende spreker en/of artiest op het programma staan.

Stee Connects events zijn dus ook een avondje uit.

Inmiddels hebben wij dit jaar al 7 mooie Stee Connects events georganiseerd in:  De VIP Lounge van Pathé Breda, Koetshuis Anneville in Ulvenhout, de Lanterneau in de Grote Kerk Breda, in het VIP foyer in Breepark Breda, deAvenue, bij Sligro Breda, in Brouwerij Frontaal en eind augustus in de Lutherse Kerk Breda.

 

Zeer gevarieerd dus en daarom verrassend en inspirerend!

Bekijk de fotogalerij van deze eerdere events via

Stee Connects events zijn bijzonder en anders dan anders.

De entree is kosteloos voor leden en 2-3 x voor niet-leden.

Wij willen een exclusief netwerkplatform creëren.

Hapjes & drankjes zijn voor eigen rekening.

CL-Bordje.jpg

Geschiedenis en Toekomst

Prinsenkade 7

Oude foto 1.jpg

Volgens de geschiedschrijving heeft Filips Willem, prins van Oranje, graaf van Nassau, op verzoek van schout, burgemeesters en schepenen, op 20 juni 1613 de eerst steen gelegd van de Nieuwe Kaai in Breda. Daarop volgde een banket op het stadhuis, waarna de magistraat ‘de voirsegde caeije met gemeine toestemminge den naem van Prince-Kaeije heeft gegeven’.

De Prinsenkade werd oorspronkelijk dus Prinsenkaai genoemd en is tevens de oudste straatnaam van Breda, die bedoeld is om een persoon te eren. Het monumentale pand op nummer 7 is in 1898 gebouwd en kent een rijke historie. Hotel-Restaurant het Wapen van Nassau was er decennia lang gevestigd en was een begrip in de Bredase binnenstad. Door de aanwezigheid van de fraaie- nabij gelegen Sint-Barbarakerk (gesloopt in 1970) werd het Wapen van Nassau met regelmaat gebruikt voor trouwfeesten en partijen, totdat het hotel in 1980 haar deuren sloot.

Oude foto 2.jpg

Café Lievense

Na decennia in bezit te zijn geweest van het ingenieursbureau Lievense (huidig Lievense CSO) in Breda, kwam het pand op nummer 7 in 2017 in handen van L.W. Lievense junior. In samenwerking met zoon N.A. Lievense werd besloten om de begane grond van het pand haar oude élan en horecafunctie weer terug te geven. Inmiddels staat er een fraai- tijdloos bruin café, met een knipoog naar de traditionele Engelse pub. Café Lievense is geschikt voor jong en oud en biedt naast een ontspannen sfeer de mogelijkheid om te poolen, te darten en om live sport te kijken. In het zomerseizoen is er tevens ruimte om gebruik te maken van de traditionele Duitse ‘biergarten’ achter het café. Café Lievense is al met al een veelzijdige horecagelegenheid, waar het mede dankzij haar sfeervolle ligging aan de Bredase Haven, goed toeven is.

Voorterras Jazz 2018.jpg
IMG_7440.JPG
CL-BBQ-Facebook.jpg
Facebooklogo Lievense.png

Stee Connects Live muziek

Muziek.png

Stee Connects events zijn anders dan anders en biedt haar bezoekers altijd iets inspirerends. Dat kan een zakelijke- of historische lezingzijn, poezie maar ook een muzikaal optreden behoort tot de mogelijheden. Een echt avondje uit dus voor eenieder om kennis te maken.

Samen met ons grote netwerk en onze diverse partners faciliteren wij altijd een inspirerende bijdrage in ons programma, een stukje entertainment wat iedere x weer iets anders is.

Lievense Live

Café Lievense heeft regelmatig live muziek op het programma staan. De optredens vinden doorgaans plaats op zaterdagavond vanaf 22:00 uur. Verschillende stijlen en genres komen aan bod (van rock coverbands tot akoestische jazz sessies). Deze avond heeft eigenaar Nils Lievense Paula V & Just Play  

geboekt een zangeres begeleid door 2 gitaristen, die eerder op deze locatie hebben opgetreden.

Stee Connects Diner

Buffet.jpg

Voor de innerlijke mens moet goed worden gezorgd en daarnaast zijn Stee Connects events véél meer dan alleen maar borrelen. Daarom zullen we maandelijks met verschillende partners op diverse locaties het Stee Connects Diner serveren aan onze bezoekers. Samen eten is ook verbinden en elkaar beter leren kennen.

djago sate.jpg

Deze nazomer/Indian Summer editie gaan we lekker genieten van een heerlijk, gevarieerd kleurrijk authentiek en vers Indonesisch Buffet van Davis Abraham en zijn staf van Saté Djago cafetaria .  Een keus uit diverse gerechten waarbij er behalve kipsaté, redang, groentesm kroepoek en Atjar natuurlijk ook vegetarische gerechten zijn zoals GadoGado.

Sate Grillen.jpg
Gerecht.jpg

Prijs voor deelname: € 15,- p.p.

Krijgt u ook al trek? Reserveer dan snel en meld u aan!

Programma

Programma:

17.00 -18.00 uur Inloop en vrij netwerken;

18.00 -18.10 uur Kick-off organisator Enrico Damino;

18.10 -18.00 uur Vrij netwerken en borrelen;

18.30 -19.30 uur Stee Connects Diner met Indonesisch Buffet van Djago;

19.00-20.00 uur Live muzikaal optreden van Paula V & Just Play;

20.00 -21.00 uur Vrij netwerken en borrelen;

21.00 uurAfsluiting.

Bent u nieuwsgierig, flexibel en commited?
Zet 25 september a.s.dan gewoon in uw agenda, spreek het rond,meld u aan en kom!

44416466_270267033676605_120362018333209
bottom of page