top of page
Stee Event Banner 27-07-221.jpg

Stee Connects net-werkdiner bij Don Qui-John

Datum : Woensdag 27 juli 2022 van 17:00 - 21:00 uur

Locatie: Gasterij Don-Qui John -  Haagsemarkt   20, 4813 BB Breda

Website: https://donqui-john.nl/

Parkeren: Gratis in en rondom de Haagse markt en achter Aogse markt.

Alweer voor het 3e jaar op rij zijn wij met Stee Connects netwerk op bezoek bij de zaken van het bevlogen ondernemersechtpaar: Léandra en Ben Sprenkels bij 2 van hun 4 horecazaken op de Haagsemarkt en deze x is dat: Gasterij Don-Qui John.

 

We starten om 17.00 uur met de inloop en incheck van gasten en gaan samen en borrelen op het terras van HERBERG HET ROODE HERT.

Daarna zullen we vanaf 18.15 uur verhuizen naar Gasterij Don Qui-John aan de overkant waar we zullen starten met een 3-gangen diner(menu) waarbij we van tafel/plaats wisselen na de 1e en 2e gang. Op deze manier zit u steeds met anderen aan tafel en spreekt u mensen die u anders wellicht niet had gesproken.

Stee Connects kent haar gasten en zal voor een adequate tafelindeling zorg dragen die u anders zelf nooit zo zou plannen ;-)

DSC05179.JPG

Fotografie: Ansje de Ruijter

Stee Connects organiseert maandelijkse evenementen op bijzondere locaties waar ondernemende mensen elkaar ontmoeten. Een vernieuwende netwerkclub waarbij mooie verbindingen worden gemaakt en échte zaken worden gedaan en vriendschappen worden gesloten.

Voor Stee Connects leden en voor andere potentiële nieuwe leden de kans om kennis te maken met dit gevarieerde platform en de verbinding aan te gaan met de andere bezoekers.

Op ieder event zal een inspirerende spreker en/of artiest of thematiek op het programma staan. Stee Connects events zijn dus ook zeker een avondje uit.

In 2019 hebben wij 13 verschillende events georganiseerd. (klik hier voor een overzicht).

Steeds weer op een andere locatie, met een andere thematiek en een inspirerende spreker of artiest. 

 

In 2020, een vreemd jaar, hebben we toch 10 Stee Connects activiteiten weten te organiseren!

Klik hier voor een visueel overzicht.

Ook in 2022 hebben we inmiddels al 6 maandelijkse events mogen organiseren!

 

Onze bezoekers zijn een vaste groep mensen (leden) en altijd weer nieuwe unieke bezoekers die komen. Op die manier is er ieder event weer een gevarieerde mix aan gasten.

 

Zeer gevarieerde events dus en daarom verrassend en inspirerend!

Bekijk de fotogalerij van deze eerdere events via

Stee Connects events zijn bijzonder en anders dan anders.

Behalve ontmoeten en verbinden willen we elkaar ook inspireren en dat is net-werken.

Alle edities worden leden en niet-leden geacht deel te nemen aan ons arrangement.

Wij willen een exclusief netwerkplatform creëren.

Anker 2

GASTERIJ DON QUI-JOHN

Don Qui-John is een Gasterij met de gezelligheid van een eetcafé en de culinaire kwaliteiten van een restaurant. U kunt hier heerlijk lunchen en dineren, maar ze hebben nog veel meer te bieden. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht voor een verrassend gezellige en smaakvolle High Tea of High Wine.

Voor of na het diner kunt u hier heerlijk genieten in de bank, met uitzicht op de open keuken of plaats nemen aan de hoge tafels.

Ook voor een borrel bent u van harte welkom. Ze hebben een uitgebreid assortiment bieren op fles en van de tap en een grote keuze uit mooie wijnen uit de beste wijnstreken van de wereld!

Vergeet niet dat u hier ook terecht kunt voor doopfeestjes, recepties, koffietafels, feestavonden, bruiloften en walking dinners. Voor particulieren alsook het zakelijke publiek.

Historie:

Op 28 april 1998 zijn de deuren van Don Qui-John geopend. Na een ingrijpende verbouwing van, wat toen de ‘Jonkvrouwe’ heette, was Princenhage een eetcafé rijker. De oorspronkelijke starter was John Sprenkels, maar al snel werd zijn broer Ben Sprenkels mede-eigenaar. Na een aantal interne aanpassingen zijn ze culinair steeds een stapje verder gegaan en gegroeid van een eetcafé naar een echt restaurant. De keuken werd vergroot en de kaart steeds uitgebreider. In juni 2001 was het tijd voor uitbreiding. Ben ging alleen verder met Don Qui-John en zijn broer nam elders een restaurant over. 

DSC05261.JPG

Fotografie: Ansje de Ruijter

Don Qui-John was tot 2007 een klein restaurant waar geen plaats was aan de bar om even te wachten op een tafeltje. Toen we de mogelijkheid kregen om het pand naast ons (voorheen Foto Studio Van Unen) erbij te betrekken, hebben we geen moment getwijfeld. We kregen bijna tweemaal zoveel zitplaatsen én een gedeelte waar geborreld kon worden. Inmiddels kon Don Qui-John in april 24 kaarsjes uitblazen vertelt Léandra trots.

Don qui-john2.jpg

Na 17 jaar Don Qui-John was Ben wel toe aan een nieuwe uitdaging. Samen met Will Hense (die het roer volledig omgooide door van commercieel manager de stap naar de horeca te maken) opende hij in juni 2015 Eet & Bierlokaal De Aogse Markt in het voormalige pand van de Rabobank van Princenhage. Door van de Aogse Markt een totaal ander concept te maken, gaan deze zaken prima samen zonder elkaar te bijten. Wil je een avondje uit eten? Dan ga je naar Don Qui-John. Even gezellig iets happen? Dan kom je naar de Aogse Markt.

Anker 3
Alle logo's.jpg

In de zomer van 2018 openden Will & Ben nog een nieuwe zaak op de Haagsemarkt; de Friettent gevestigd in een voormalige slagerij.

 

In de zomer van 2019 is daar nóg een zaak bijgekomen; Herberg Het Roode Hert. 'Wat zijn we trots dat het oudste café van Breda (502 jaar oud!) nu ook van ons is. Behalve dat dit café de huiskamer van Princenhage is, waar veel oudere mensen komen biljarten en borrelen, worden hier ook zalen verhuurd voor bijv. feesten, condoleances en repetities van kapellen. Inmiddels zenden we hier sportwedstrijden uit op groot scherm, waarmee we ook een jonger publiek aantrekken’, aldus Léandra.

Zowel de terrassen van Aogse Markt als van Het Roode Hert zijn enorm uitgebreid en zijn met goed weer vaak gezellige plekken waar vele mensen vertoeven!

20200205_123137.jpg
IMG20210825142942.jpg

Voorkant en ingang Aogse Markt. Via steegje links en dan rechts achter terras parkeren.

Foto's: Enrico Damino

 

Gezellig eten en borrelen bij DE AOGSE MARKT

Eet & Bierlokaal de Aogse Markt is een Bourgondische eet- en drinkgelegenheid in het hart van Princenhage. De unieke locatie, het prachtig gerestaureerde pand, de warme informele ambiance maken een bezoekje aan ons tot een ware belevenis. De sfeer is vriendelijk en ongedwongen, de kwaliteit verrassend.

Neem plaats in het restaurant en zie met eigen ogen hoe de chef vele gerechten bereidt in de houtskool-gestookte Josper Grill. Van sissende garnalen in knoflookolie tot een perfect gegrilde Classic Burger.

Naast het restaurant is het sfeervolle Bierlokaal gevestigd, hier stromen bijzondere bieren uit de taps. Ze schenken zowel bieren van kleine brouwerijen als de bekendere namen. De bierkaart is met zorg samengesteld door een eigen huis bierconnaisseur Ben Sprenkels. Vergeet zeker niet de eigen 'Daelder' te proeven. Het Bierlokaal grenst aan het restaurant. Dus eerst borrelen en daarna eten in het restaurant is een uitstekende combinatie.

De Aogse Markt beschikt over 2 vergaderruimtes met de namen; d’n Deze en d’n Dieje (☺).

Deze ruimtes zijn per dagdeel te huur.

Biersoorten.jpg
Bier en serveerster.jpg
DSC_0021.JPG

TERUG VAN NOOIT WEGGEWEEST: SPECIALE BIEREN

Je kunt ver-ruk-ke-lijk eten in de Aogse Markt. Maar wat drinken we erbij? Bier natuurlijk! Sorry wijnliefhebbers, maar het smaakpalet in bier is zóveel groter! Met ruim 180 bieren in huis spelen Ben Sprenkels en zijn compagnon Will Hense in op de biermarkt 2.0.

Deze maakt de laatste jaren een ongekende opleving door.

DSC_0048.JPG
DSC_0026.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WELKOM BIJ HERBERG HET ROODE HERT

De oudste herberg en café van Breda en de op één na oudste van Noord Brabant.

20200205_122752.jpg
Foto Haagse Markt.jpg

 

Fotografie: Enrico Damino

 

Historie:

Op 27 januari 1518 verkocht Pastoor Peter de Bruyn het door hem 7 jaar daarvoor gebouwde Huis ‘den Hert’ -gelegen aan de Haagsemarkt- aan Gieles Anthonis Bays, die er onder dezelfde naam zijn herberg begon.

Nu (ruim 500 jaar later) is Herberg Het Roode Hert nog steeds een horecabedrijf met grote en kleine feestzalen, waar iedereen welkom is.

Het Roode Hert CMYK - Klein.jpg
Het Roode Hert.jpg
Anker 4

 

Stee Connects Diner- Arrangement (scroll naar beneden voor prijs en samenstelling arrangement).

Fotografie: Ansje de Ruijter

Ieder event wordt er met de diverse locaties en partners een passend diner bedacht wat geserveerd wordt aan onze bezoekers. Iedere x is dit weer anders en passend bij de thematiek van de locatie en avond.

Samen eten is gezellig en verbindt. 

Bij uw aanmelding kunt u altijd eventuele dieetwensen doorgeven.

De Chefs van de keukenbrigade van Don Qui-John hebben een heerlijk en gevarieerd 3-gangenmenu samengesteld met keus uit vlees, vis of vega voor zowel de eerste als 2e gang.

Klik hier om dit keuzemenu te bekijken!

Speciaal op deze avond gaan we 2 x een tafel/plaatswissel doen om zodoende met steeds anderen samen te zitten en op die manier mensen te ontmoeten en spreken, die je anders wellicht niet had gesproken.

Prijs voor deelname aan deze avond incl. het 3-gangen diner met keus uit vlees, vis of vega; excl. drank):

Stee Connects leden € 25,00 p.p.

Niet leden                   € 40,00 p.p.

Krijgt u ook al zin om te komen? Reserveer dan snel en meld u aan!

IMG-20210927-WA0004.jpg
DSC05228.JPG
IMG_20210928_102235.jpg
DSC05245.JPG
Stee Event Banner 27-07-22-7.jpg
Anker 1

 

Programma:

17.00 -18.00 uur Inloop, netwerken en borrelen op het terras van Het Roode Hert.

18.10 -18.15 uur Oversteken naar de overkant voor netwerkdiner bij Don Qui-John;

18.15 -18.30 uur  Opening avond door initiator Enrico Damino ;

18.30 - 19.30 uur Start diner eerste gang/ronde netwerkdiner;

19.30 - 20.30 uur Wisseling van stoelplaats voor de 2e gang/ ronde netwerkdiner;

20.30 - 21.00 uur Genieten van nagerecht en naborrel;

            21.00 uur Afsluiting.

Bent u nieuwsgierig, flexibel en commited?
Zet woensdag 27 juli '22 dan gewoon in uw agenda, spreek het rond en meld u s.v.p. aan. 

Voor 25 juli aanmelden gewenst i.v.m. inkoop en planning.

Stee_Connects_FB_Event Cover.jpg
bottom of page