top of page
FB_Event_banner_LIEVENSE3.jpg

Stee Connects garden party in Café Lievense

Datum: Woensdag 27 Mei 2020 van 17:00 - 21:00 uur

Locatie:Café Lievense; Prinsenkade 7, 4811 VB Breda

Website: http://cafelievense.nl/

Parkeren kan op de Adriaan van Bergenstraat of in Parkeergarage De Barones.

Op woensdag 29 mei a.s. zijn we te gast in Café Lievense.

Gelegen aan de karakteristieke haven van Breda, is Café Lievense de perfecte ontmoetingsplaats voor dagjesmensen, bedrijfsuitjes en liefhebbers van speciaalbier. 

Vorig jaar september waren we hier al eerder en dit was zeer goed bevallen!

Deze keer zijn we er in het voorjaar en dan zijn de weergoden ons vast beter gezind.

Daarom ook in de mooie terrastuin achter het café waar een leuke BBQ is gepland en we later ook bekend gaan maken welke artiest komt optreden!

U kunt zich uiteraard al aanmelden!

image1.jpeg

Stee Connects organiseert maandelijkse evenementen op bijzondere locaties waar ondernemende mensen elkaar ontmoeten. Een vernieuwende netwerkclub waarbij mooie verbindingen worden gemaakt en échte zaken worden gedaan en vriendschappen worden gesloten.

Voor Stee Connects leden en voor andere potentiële nieuwe leden de kans om kennis te maken met dit gevarieerde platform en de verbinding aan te gaan met de andere bezoekers.

Op ieder event zal een inspirerende spreker en/of artiest op het programma staan.

Stee Connects events zijn dus ook een avondje uit.

In 2019 hebben wij op 13 verschillende locaties events georganiseerd en dit jaar is het alweer de 5e editie. Steeds weer met een andere thematiek met een inspirerende spreker of artiest, een vaste groep mensen (leden) en altijd weer nieuwe bezoekers die komen kijken.

 

Zeer gevarieerde events dus en daarom verrassend en inspirerend!

Bekijk de fotogalerij van deze eerdere events via

Stee Connects events zijn bijzonder en anders dan anders.

Deze editie worden leden en niet-leden geacht deel te nemen aan de BBQ.

Wij willen een exclusief netwerkplatform creëren.

CL-Bordje.jpg

Geschiedenis en Toekomst

Prinsenkade 7

Oude foto 1.jpg

Volgens de geschiedschrijving heeft Filips Willem, prins van Oranje, graaf van Nassau, op verzoek van schout, burgemeesters en schepenen, op 20 juni 1613 de eerst steen gelegd van de Nieuwe Kaai in Breda. Daarop volgde een banket op het stadhuis, waarna de magistraat ‘de voirsegde caeije met gemeine toestemminge den naem van Prince-Kaeije heeft gegeven’.

De Prinsenkade werd oorspronkelijk dus Prinsenkaai genoemd en is tevens de oudste straatnaam van Breda, die bedoeld is om een persoon te eren. Het monumentale pand op nummer 7 is in 1898 gebouwd en kent een rijke historie. Hotel-Restaurant het Wapen van Nassau was er decennia lang gevestigd en was een begrip in de Bredase binnenstad. Door de aanwezigheid van de fraaie- nabij gelegen Sint-Barbarakerk (gesloopt in 1970) werd het Wapen van Nassau met regelmaat gebruikt voor trouwfeesten en partijen, totdat het hotel in 1980 haar deuren sloot.

Oude foto 2.jpg

Café Lievense

Na decennia in bezit te zijn geweest van het ingenieursbureau Lievense (huidig Lievense CSO) in Breda, kwam het pand op nummer 7 in 2017 in handen van L.W. Lievense junior. In samenwerking met zoon N.A. Lievense werd besloten om de begane grond van het pand haar oude élan en horecafunctie weer terug te geven. Inmiddels staat er een fraai- tijdloos bruin café, met een knipoog naar de traditionele Engelse pub. Café Lievense is geschikt voor jong en oud en biedt naast een ontspannen sfeer de mogelijkheid om te poolen, te darten en om live sport te kijken. In het zomerseizoen is er tevens ruimte om gebruik te maken van de traditionele Duitse ‘biergarten’ achter het café. Café Lievense is al met al een veelzijdige horecagelegenheid, waar het mede dankzij haar sfeervolle ligging aan de Bredase Haven, goed toeven is.

Voorterras Jazz 2018.jpg
IMG_7440.JPG
CL-BBQ-Facebook.jpg
Facebooklogo Lievense.png

Stee Connects BBQ

    

Voor de innerlijke mens moet goed worden gezorgd en daarnaast zijn Stee Connects Events veel meer dan alleen maar borrelen. Daarom zullen we maandelijks met verschillende partners op diverse locaties het Stee Connects Diner serveren aan onze bezoekers. Samen eten is ook verbinden en elkaar beter leren kennen.

Uiteraard zijn er vegetarische mogelijkheden, deze voorkeur of andere dieetwensen kunt u op het aanmeldformulier aangeven.

Prijs voor entree en deelname aan deze bijzondere avond incl. BBQ ( excl. drank):

Stee Connects leden   € 20,00 p.p.

Niet leden                    € 30,00 p.p.                    

Krijgt u ook al zin om te komen? Reserveer dan snel en meld u aan!

Arrangement

Verdere programma volgt nog.

Bent u nieuwsgierig, flexibel en commited?
Zet woensdag 27 mei a.s. dan gewoon in uw agenda, spreek het rond, meld u aan en kom!

44416466_270267033676605_120362018333209
bottom of page