top of page

 

 

Stee Connects Arjan Tax Magical Place

Stee Connects event met een bijzondere editie op een idyllische locatie, beperkt aantal deelnemers mogelijk.

Datum: Woensdag 28 september 2022 van 17.00-21.00 uur                                

Locatie: Arjan Tax Creator of magical places - Oekelseheidestraat, 4891 PH Rijsbergen

Website: https://www.arjantax.nl/ 

Documentaire: Klik hier voor het bekijken van een mooie documentaire over Arjan Tax.

Parkeren: Niet veel parkeerplekken, we gaan daarom vanaf andere locatie vlakbij carpoolen.

Stee Event Banner 28-09-2022-1.jpg

Op woensdag 28 september a.s. zijn we te gast bij de inspirerende en bevlogen

Tuin- & landschapsarchitect Arjan Tax. 

Arjan Tax Creator of magical places heeft op zijn eigen locatie in het bosrijke Rijsbergen een waar paradijs gecreëerd met een prachtige tuin, woon- en werkplek en de mooiste vergezichten.

Een paradepaardje als het gaat om Tuin- & landschapsarchitectuur alsook het bestaan van een heuse energierijke krachtcirkel.

Eind september in Indian Summer sferen speciaal voor leden en vrienden van het eerste uur samen uiteraard met weer nieuwe deelnemers gaan we spiritueel verbinden!

Visualiseren dat het een mooie zonnige dag wordt is dit the place to be met behalve buiten ook plekken zoals de Yurt e,a, buitenverblijf.

Hier op deze inspirerende locatie, zal Arjan ons vertellen over zijn enerverende leven als Tuinarchitect alsook uiteraard over zijn natuurlijke transitie naar 'creator of magical places'  waarbij hij voor anderen positieve en energetische plekken creëert

Tijdens deze inspirerende en serene bijeenkomst is er volop gelegenheid om Arjan als persoon en als ondernemer, alsook onze andere deelnemers beter te leren kennen. 

Natuurlijk zal het deze bijzondere Stee Connects bijeenkomst aan niets ontbreken en wordt er voor eten en drinken gezorgd.

Gezien de locatie en bijpassende thematiek is er ruimte voor ca. 25 deelnemers.

Mooi sfeerbeeld.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Stee Connects organiseert sinds eind 2018 maandelijkse evenementen op bijzondere locaties waar ondernemende mensen elkaar ontmoeten. Een vernieuwende netwerkclub waarbij mooie verbindingen worden gemaakt, échte zaken worden gedaan en vriendschappen worden gesloten.

Voor Stee Connects leden en voor andere potentiële nieuwe leden de kans om kennis te maken met dit gevarieerde platform en de verbinding aan te gaan met de andere bezoekers.

Op ieder event zal een inspirerende spreker en/of artiest op het programma staan.

Stee Connects events zijn dus ook een avondje uit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stee Connects l Events die Verbinden & Inspireren!

 

Steeds gevarieerd en daarom verrassend en inspirerend!

Stee_Connects_FB_Event Cover.jpg
Stee Event Banner 28-09-2022-2.jpg
Arjan in de natuur.jpg
Anker 1
arjan-tax-logo.png

Arjan Tax opgegroeid in landelijkeijke omgeving en altijd ,

graag en vaak buiten in de natuur te vinden.

 

Achtergrond Arjan Tax

Arjan begon al met creëren van tuinen op jonge leeftijd en kreeg al snel in de gaten dat alles bestaat uit energietrillingen, wat hij is gaan toepassen in zijn ontwerpen. Als kind zijnde was Arjan al gefascineerd door spiritualiteit en begon al op jonge leeftijd met een wichelroede te lopen. Hij droomde ervan om met zijn bewustzijn de wereld mooier te maken en merkte al snel op hoe de energieën op plekken en ruimtes waren; of ze prettig of niet prettig werden ervaren. Je kent het misschien wel: je loopt in het bos en je komt op een plek waar een hele fijne sfeer hangt en je voelt de rust en sereniteit van die plek of je komt op een plek die helemaal niet prettig aanvoelt, waar je onrustig wordt, je niet thuis voelt en zo snel mogelijk weg wil. De eerst plek heeft een positieve fijne energie waar in je graag wil verblijven, er hangt als het ware een bepaalde magie. In al die jaren dat Arjan zijn bewuste pad heeft bewandeld, is hij erachter gekomen hoe hij met energie kan werken. Hoe hij negatieve plekken kan veranderen naar positieve plekken. Je kan het zien als muziek: sommige klanken maken je onrustig of sommige klanken geven je rust en maken je vrolijk. Door de juiste balans te creëren, maakt hij van gewone plekken magische plekken. Onder deze magische plekken vallen onder andere krachtcirkels. Krachtcirkels kunnen worden omschreven als oude heilige plekken waar mensen vroeger en nog steeds tot bezinning komen. Met de kennis van nu en toen creëert Arjan nieuwe krachtplekken met een sfeer die leeft en in balans is met zijn leefomgeving. Ooit zei een stedenbouwkundige dat zijn creaties pas tot leven komen als het kerkhof vol is. Wat hij hiermee bedoelde was dat een stad in de loop der jaren zijn ziel zal krijgen door de gebeurtenissen en de geschiedenis die deze gebeurtenissen met zich mee brengen. Door de energie van een leefomgeving in evenwicht te brengen, leg je ziel van de ruimte bloot. Hierdoor leeft de ruimte vanaf het begin en dat is wat Arjan beschouwt als een magische plek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de eerste jaren van zijn onderneming was Arjan allround en dus ook naast het ontwerpen actief met de uitvoering en 

aanleg van alle soorten hovenierswerkzaamheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Creator of magical places

De visie van Arjan is om de wereld mooier te maken door onder andere het creëren van magische plekken.

Als creator of magical places is het zijn missie om de mens met zijn leef- en werkomgeving energetisch in balans te brengen en plekken te ontwikkelen waar mensen zich één kunnen voelen met de natuur.

Krachtcirkels

De ambitie van Arjan is precies zoals hij zelf is: innovatief en grootschalig. Het is zijn droom om krachtcirkels over de wereld te verspreiden om de energie van deze plekken met elkaar te verbinden en te versterken om de aarde te transformeren naar een mooiere wereld. Dit wordt deels bekostigd door zijn werkzaamheden als creator of magical places. De eerste krachtcirkel van diverse soorten kristallen ligt in zijn eigen achtertuin. Wij gaan als deelnemers van dit bijzondere Stee Connects event deze krachtcirkel bezoeken en ervaren!

Arjan met kruiwagen.jpg
Bus.jpg
Profielfoto Arjan.jpg
Nice view.jpg
Eigen prachtige tuin.jpg
Anker 2

Wat is een krachtcirkel?

Een krachtcirkel is een energetische poort naar verschillende dimensies, wat een behoorlijke transformatie met zich mee brengt. De krachtcirkel zendt een energie uit waardoor je een proces van innerlijke groei aangaat. Tijdens dit proces neemt Arjan je mee in je ontwikkeling. Na verloop je tijd zie je dat je omgeving met je mee verandert. Deze transformatie reikt verder dan je eigen achtertuin, je zult zien dat je straat, woonwijk, en zelfs dorp verandert. Maar waar het omgaat is, dat er een

gevoel van volledig thuiskomen bij jezelf diep van binnen in jezelf wordt verankerd. Deze energie wordt gematerialiseerd naar de buitenwereld, naar je eigen leefomgeving in de vorm van een fijne, zachte en liefdevolle bedding van energie. Deze verankering creëert een dieper gevoel van verbinding tussen hemel en aarde.

Mocht je besluiten een krachtcirkel neer te leggen, zul je ervaren dat je op alle gebieden van je leven, zowel op persoonlijk als werkniveau, wordt aangeraakt. Alles wat je niet langer dient, mag worden losgelaten. Deze cirkel ondersteunt vele mensen in het proces van heling. De werking hiervan is voor iedereen afgestemd op het pad van het individu. Je ontvangt wat je mag ontvangen, dit vraagt overgave en vertrouwen. Over het algemeen ervaren mensen een gevoel van dichter bij zichzelf komen, wat helderheid en inzichten oplevert. Een krachtcirkel is een aanwinst voor iedere plek die als intentie heling en verbinding willen dienen, zoals een wellness-complex, een retraite centrum of een burn-out herstel locatie. Maar ook voor bedrijven die mee willen groeien naar het nieuwe ondernemen in het gedachtegoed van de Nieuwe wereld. En tot slotte ook voor particulieren die een hele fijne, bijzondere leefomgeving willen creëren.

 

 

 

 

 

Tuinarchitectuur

Wat begon met een passie voor buiten, groeide uit tot de droombaan van een tuinontwerper. Arjan bedenkt, visualiseert en ontwikkelt tuinontwerpen en -architectuur met een stijl die je nergens anders zult vinden. Wat een ontwerp van Arjan bijzonder maakt, is dat hij ook kijkt wat hij energetisch voor jou en je tuin kan betekenen; een zogeheten spirituele tuin. Op basis van jouw persoonlijke voorkeur en wensen ben je verzekerd van een ontwerp dat aan alle eisen voldoet.

Door deze specialiteiten van begin van zijn onderneming te koppelen aan Arjan's nieuwe inzichten en vergaarde kennis en jtalent voor het lokaliseren van energieën zijn daar diverse nieuwe activiteiten uit ontstaan waarmee Arjan u kan helpen. Denk dan aan het neutraliseren en reinigen van energieën op locaties en healing en coaching van individuen.

Stee Connects arrangement:

 

Uiteraard gaan we ook deze editie samen eten en drinken.

 

Deelnameprijs (eten & drinken inbegrepen):

Stee Connects leden: € 20,- 

Voor niet-leden           € 35,-            

 

 

Programma:

17.00 -18.10 uur Inloop en netwerken;

18.10 -18.15 uur Opening Enrico Damino;

18.15 -18.45 uur Verhaal Arjan Tax Creator of magical places;

18.45 -19.45 uur Samen dineren;

19.45 -21.00 uur Net-werken en verbinden;

          21.00 uur Afsluiting.

Anker 4
Krachtcirkel in beeld.jpg
Anker 3
Pompoensoep

Bent u nieuwsgierig naar deze inspirerende locatie?
Zet woensdag 28 september a.s. dan gewoon in uw agenda en meld u aan!

44416466_270267033676605_120362018333209
bottom of page