top of page
Breepark
Stee_Connects_FB_Event Cover_AVENUE.jpg

Stee Connects in deAvenue

Datum : Woensdag 29 mei 2019 van 17:00 - 21:00 uur.

Locatie: deAvenue Waterstraat 5, 4811WZ Breda

Parkeren kan al op slechts 200 meter afstand. De nabij gelegen parkeergarages zijn parkeergarage De Barones en Q-Park.

 

Stee Connects -  Events die verbinden & inspireren!

Stee Connects in deAvenue op woensdag 29 mei van 17.00-21.00 uur.

Aan de vooravond van Breda Jazz Festival alweer de 5e editie van Stee Connects op wederom een bijzondere locatie. Het Moulin Rouge-achtige DeAvenue. 

Netwerken - ontmoeten - borrelen & dineren en live muziek.

 

Stee Connects organiseert maandelijkse evenementen op bijzondere locaties waar ondernemende mensen elkaar ontmoeten. Een nieuwe netwerkclub waarbij mooie verbindingen worden gemaakt en échte zaken worden gedaan.

Voor Stee Connects leden en voor andere potentiële nieuwe leden de kans om kennis te maken met dit gevarieerde platform en de verbinding aan te gaan met de andere bezoekers.

Op ieder event zal een inspirerende spreker en/of artiest op het programma staan.Stee Connects events zijn dus ook een avondje uit.

Inmiddels hebben wij al 5 mooie Stee Connects events georganiseerd in: Breepark Breda (tijdens de Businessdagen West-Brabant,  VIP Lounge Pathé Breda, Koetshuis Anneville in Ulvenhout en onlangs in de Grote Kerk Breda en vorige maand in het VIP foyer in Breepark Breda.

Wilt u eerdere events bekijken klik op  

 

Stee Connects events zijn bijzonder en anders dan anders.

De entree is kosteloos voor leden en 2-3 x voor niet-leden.

Wij willen een exclusief netwerkplatform creëren.

Drankjes en het Stee Connects Diner zijn voor eigen rekening.

Anker 1
SAM_7243.JPG
deaevnuebeleefhetnurood.png

Midden in het hart van Breda vindt u het mooiste theater dat Brabant rijk is, deAvenue.

Deze unieke locatie is de perfecte locatie voor vergaderingen, personeelsfeesten en al uw andere (zakelijke) bijeenkomsten.

20181108_deavenue_zalen_koektrommelstudi
20181108_deavenue_zalen_koektrommelstudi

Achter de karakteristieke deuren van de voormalige schuilkerk, schuilen twee prachtige en sfeervolle zalen met beide een authentieke sfeer. De twee zalen bieden ruimte aan diverse groepssamenstellingen van verschillende grote. De Sociëteit (bovenzaal) is te herkennen aan het gewelfde plafond, de houten vloeren en de bijzondere oude bar welke de ruimte een warme, sfeervolle uitstraling geeft. Beneden vind je de Theaterzaal, bijzondere kenmerken van deze zaal zijn onder andere de, aan weerszijde, balkons, het hoge podium en het balzaal gevoel dat het met zich meebrengt.

De Avenue is tot 1890 in gebruik geweest als schuilkerk. Hiervan zijn tot op de dag van vandaag nog verschillende accenten van terug te herkennen, aan zowel de binnen als de buitenkant van het gebouw. Sinds 1996 Is het unieke pand in gebruik als De Avenue, wat ook wel bekend staat om haar spraakmakende dinnershows die zowel regulier als exclusief te bezoeken zijn.

Faciliteiten

Beide zalen zijn voorzien van eigen faciliteiten zoals toiletten, garderobe, bar, rookkamer en een podium. Tevens beschikken de zalen over een eigen licht-en geluidsinstallatie. Ook beschikt De Avenue over een eigen keuken en verzorgt alle catering zelf. Van een uitgebreid driegangendiner tot een walking-dinner of een lekker lunch buffet. Hierin kunnen wij variëren en denken wij, samen met onze chef-kok, graag met u mee.

Live optreden van Dennis & Sifra 

 

 

 

 

 

 

Ook deze avond zal er in deAvenue een live optreden plaatsvinden.

Dennis en Sifra leerden elkaar kennen toen Dennis bij de coverband Plug 'n Play kwam spelen, waar Sifra de zangeres is. Bijna afgestudeerd aan de Rockacademie in Tilburg, is Sifra veel met muziek bezig. Dennis speelt veel gitaar en geeft daarnaast ook gitaarlessen! Repertoire van Amy Winehouse tot Stevie Wonder, van Ben Howard tot The Beatles. Kortom: Een duo dat van alle markten thuis is! Dennis & Sifra zullen diverse akoestische covers spelen met aan de vooravond van het Breda Jazzfestival hier en daar een Jazzy tintje.

Sifra & Dennis .JPG
deAvenue.jpg
20181108_deavenue_zalen_koektrommelstudi
rens-grauw-de-avenue-800x500.jpg

Onze gastheer, samen met zijn team op deze Stee Connects avond , is Rens de Grauw; een enthousiaste jonge ondernemer en  sinds 2017 eigenaar van deAvenue in Breda!

Avontuurlijk én ondernemend, zo kun je Rens de Grauw wel omschrijven. Hij is pas 24 jaar oud en nu al eigenaar van De Avenue in Breda. Per toeval kwam dit avontuur op zijn pad, wat hij niet alleen met beide handen aangreep maar ook een enorme boost gaf.

Meer info.

Stee Connects Diner

    

Voor de innerlijke mens moet goed worden gezorgd en daarnaast zijn Stee Connects Events veel meer dan alleen maar borrelen. Daarom zullen we maandelijks met verschillende partners op diverse locaties het Stee Connects Diner serveren aan onze bezoekers. Samen eten is ook verbinden en elkaar beter leren kennen.

deAvenue zal aan onze gasten, die zich daarvoor hebben aangemeld, een walking Dinner gaan serveren met tussendoor een live muziek optreden. Heerlijke diverse gerechten zullen in 6-gangen worden geserveerd.

20181108_deavenue_zalen_koektrommelstudi

MENU 29 mei '19:

Italiaanse tomatensoep in een glaasje

***

Huisgemaakte Couscoussalade

***

Roze garnalen met huisgemaakte cocktaildressing en focaccia brood

***

Kaaskroketjes met garnering

***

Varkenshaas spiesjes met oosterse saus 

( als alternatief vegetarische spies)

***

Poffertjes met poedersuiker en slagroom

deaevnuebeleefhetnurood.png

Voor slechts € 15,- p.p. worden er 6 gangen geserveerd.

  

Wanneer er dieetwensen zijn, graag vooraf aangeven.

I.v.m. inkoop & planning gelieve voor 27 mei a.s. te reserveren via het aanmeldformulier.

Programma:

17.00 -18.00 uur Inloop en vrij netwerken en verbinden;

18.00 -18.05 uur Kick-off organisator Enrico Damino;

18.05 -18.10 uur Welkomstwoord eigenaar Rens de Grauw namens deAvenue

18.10 -18.30 uur Vrij netwerken en borrelen;

18.30 -19.30 uur Stee Connects Diner;

18.45 - 19.30 uur Live optreden van Singer-songwriterduo Dennis & Sifra;

19.30 -21.00 uur Vrij netwerken;

21.00 uur Afsluiting.

Bent u nieuwsgierig, flexibel en commited?
Zet woensdag 29 mei a.s.dan gewoon in uw agenda, spreek het rond, kom en meld u s.v.p. aan. 

Aanmelden gewenst i.v.m. planning.

Banner beelscherm.jpg
bottom of page