top of page
Stee Event Banner 30-09-2020-1.jpg

Stee Connects à Tout a L'heur

Datum:   Woensdag 30 september van 17:00 - 22:00 uur

Locatie:  Bisschopsmolenstraat 62a , 4876 AP Etten-Leur

Websitehttp://www.toutalheur.nl/

Parkeren: In de straat zelf.

Op woensdag 30 september a.s. zijn we te gast bij Urban Bistro Bar Tout a l'heur op het Regiment in Etten-Leur. Een geweldig mooie plek! Alleen al een kijkje nemen is een beleving op zich! 

Het Regiment is een uniek gebouw waar allerlei leuke ondernemingen in elkaar overlopen. Van winkels, horeca tot ontspanning en spel. Het is een bezienswaardigheid waar eigenlijk iedereen een keer geweest moet zijn; een concept wat je niet vaak zult tegenkomen. 

We gaan bij Tout a l'heur borrelen en dineren en uiteraard nemen we vooraf een kijkje op dit mooie plein en haar diverse winkels

DSC_5965.jpg

Stee Connects organiseert maandelijkse evenementen op bijzondere locaties waar ondernemende mensen elkaar ontmoeten. Een vernieuwende netwerkclub waarbij mooie verbindingen worden gemaakt en échte zaken worden gedaan en vriendschappen worden gesloten.

Voor Stee Connects leden en voor andere potentiële nieuwe leden de kans om kennis te maken met dit gevarieerde platform en de verbinding aan te gaan met de andere bezoekers.

Op ieder event zal een inspirerende spreker en/of artiest of thematiek op het programma staan.SteeConnects events zijn dus ook zeker een avondje uit.

In 2019 hebben wij 13 mooie Stee Connects events georganiseerd in:

De VIP Lounge van Pathé Breda, Koetshuis Anneville in Ulvenhout, de Lanterneau in de Grote Kerk Breda, het VIP foyer in Breepark Breda, deAvenue, bij Sligro Breda, in Brouwerij Frontaal, de Lutherse Kerk Breda, Café Lievense, Hotel de Reiskoffer, Brasserie Stiefkwartierke, Businessdagen West-Brabant in Breepark en in Turks Restaurant L’Anatra.

 

Klik hier voor een visueel overzicht van deze verschillende locaties!

In 2020 hebben we in januari in deAvenue een nieuwjaarsevent georganiseerd met een spetterend live optreden van Angela van Rijthoven, eind februari waren we op de Haagse Markt bij Aogse Markt en Herberg het Roode Hert en maakten we een winterse wandeling.

Daarna was de horeca tweeënhalve maand dicht (COVID-19) en hebben we geen fysieke events meer kunnen organiseren.

Vanaf juni gelukkig weer terug met in die maand zelfs 2 edities!

In het voorjaar op 3 juni waren we in de terrastuin van Café Lievense met een zomerse BBQ en live optreden van Demi Poortman.

Op 25 juni hadden we vervolgens een 2e editie in Italiaanse sferen op Landgoed Anneville.

In de maand juli mochten we weer meerdere gasten ontvangen en waren we op 29 juli in het mooie en nieuw ontwikkelde Ingenhousz Breda.

Afgelopen woensdag 5 augustus hadden we een zeer bijzondere Stee-Exclusive-editie bij internationaal kunstenares Marianne Naerebout en waren we met members only! 

Op 31 augustus waren we op de nieuwe locatie van Turks specialiteiten restaurant L 'ANATRA.

Zeer gevarieerd locaties met steeds weer een andere thematiek en daarom Steeds weer verrassend en inspirerend!

DSC_5968.jpg

Urban Bistro Bar Tout A L'heur is een internationale bistro bar voor zowel lunch als diner.

Deze urban bistro serveert gerechten uit verschillende internationale keukens. U vind hier gezellige ambiance om te borrelen en te genieten van de speciale borrelkaart.

Kortom een nieuwe, moderne en leuke ideale borrel-hotspot in Etten-Leur!

 

Urban Bistro Bar Tout A L’heur bevind zich in Het Regiment waar allerlei leuke ondernemingen in elkaar overlopen. Van winkels, horeca tot ontspanning en spel. Het is een bezienswaardigheid waar eigenlijk iedereen een keer geweest moet zijn; het is een concept wat je niet vaak zult tegenkomen..

5db6aaa5b6c7be0e783900fd-large.jpg
DSC_5897.jpg
DSC_5958.jpg

Fotografie 2 foto's hierboven: Moniek Haverkamp

5db6aaa1b6c7be0e896d389c-large.jpg
LogoPapaFinishLight.jpg

Het Regiment heeft een verhaal

Regiment is een uniek gebouw waar allerlei leuke ondernemingen in elkaar overlopen. Van winkels, horeca tot ontspanning en spel. Het is een bezienswaardigheid waar eigenlijk iedereen een keer geweest moet zijn; een concept wat je niet vaak zult tegenkomen. Zelfs wanneer je van buiten Etten-Leur komt is het zeker de moeite waard. Wanneer het zonnetje schijnt kunt u hier lekker genieten op onze terrassen. Eet een lekkere pannenkoek, drink een wijntje of geniet van een heerlijke lunch of diner.

Het Regiment dankt haar naam aan de stationering van de schutterij van koning Willem I in 1830. Zij moesten Etten-Leur, tijdens de 10-daagse oorlog, beschermen tegen de opstandige Belgen. Zou je niet denken hè? Daniel Gevers en de Geest was er toen de kapitein, hij heeft van deze locatie bovenstaande aquarel gemaakt toen hij hier met zijn schutterij gelegerd was.

De bescherming is gelukkig niet meer nodig maar de beleving is nog aanwezig. De prachtige, historische panden en de pittoreske binnenplaats maken "Het Regiment" tot de parel van de Bisschopsmolenstraat en omstreken.

Anker 3
Regimentkaart (2).jpg
IMG_9809.jpg
terras (2).jpg
terras.jpg
La Maison d'antique-11.jpg
IMG_9837.jpg
IMG_9865.jpg
Anker 2

 

 

Stee Connects Diner a Tout a L'heur

Speciaal voor deze avond wordt er  een mooi, bijzonder en gevarieerd menu bereid en geserveerd aan onze gasten.

Een 3-gangen verrassingsmenu bestaande uit een voor-, hoofd- en nagerecht., …..  laat u verrassen!

Uiteraard zijn er ook vegetarische mogelijkheden, geef deze wens svp aan in het aanmeldformulier.

Prijs voor deelname aan deze bijzondere avond incl. Diner ( excl. drank):

Stee Connects leden  € 20,00 p.p.

Niet leden                    € 35,00 p.p.

Krijgt u ook al trek? Reserveer dan snel en meld u aan!

Anker 1

Programma:

17.00 -18.00 uur   Inloop, netwerken en borrelen;

18.00 -18.10 uur   Kick-off organisator Enrico Damino en welkomstwoord van eigenaar Fred Christ

                              en Clemens Vermunt die samen met zijn vrouw Saskia de bedenkers en eigenaren zijn van Het                                                Regiment..

18.10 - 18.40 uur  Rondleiding over het terras in en om het gebouw en bekijken we de diverse bedrijven die hier zijn gevestigd.

18.40 -  19.00 uur Borrelen en net-werken;

19.00  - 20.30 uur Diner;

20.30  - 22.00 uur  Borrelen en netwerken;        

 

              22.00 uur Afsluiting.

Bent u nieuwsgierig, flexibel en commited?
Zet woensdag 30 september a.s.dan gewoon in uw agenda, spreek het rond,meld u aan en kom!

Stee Event Banner 30-09-2020-2.jpg
bottom of page